2008. október 12., vasárnap

Gazdagmama és a pikszis....

Ha legfelül kezded, csak egyetlen irányba haladhatsz ---> lefelé...

Talán a legrosszabb, ami emberrel történhet, hogy beleszületik a gazdagságba.
Pedig a megkérdezettek 70 %-a szeretne gazdagságba születni. Csak úgy belecsöppenni a mézes kriglibe. Ugyanez érzékelhető most a lottó-főnyereménynél is. Megkapni valamit, amiért nem kell túl nagy áldozatot hozni, ez sokak számára trendi. De ez mindig megvolt a történelem folyamán, egyszerű emberi reakció. Valamit kapni a semmiért.
Ha valaki beleszületik a kiváltságokba, ez megfosztja az élet legnagyszerűbb ajándékától: attól a lehetőségtől, hogy saját erőfeszítéseinek eredményeként érjen el a siker legmagasabb csúcsára.

Ha kevesebbel születtél, mint a legtöbben, ne irigykedj másokra, akik látszólag előnyösebb helyzetben vannak! Az igazság ugyanis az, hogy te vagy az előnyösebb helyzetben, mert lehetőséged van kifejleszteni magadban azt az önbecsülést, ami kizárólag annak eredménye, hogy csak a magad erejére támaszkodva küzdesz meg az élet kihívásaival.

Ahogy haladsz szépen előre, fokozatosan szert teszel arra a tudásra és jártasságra, ami szükséges, hogy részed legyen a tartós sikerben. Olyan dolgok ezek, amelyeket ember nem adhat neked, nem vásárolható meg, csak saját erőfeszítéseiddel tehetsz szert rájuk.

Ahogy a lottó ötösnek is van egy siker-garanciája = 1.400 évig folyamatosan minden héten bedobod a szelvényedet ugyanazzal az öt számmal, s kihúzzák neked a nagy zsetont, nos a sikeres életnek is van egy garanciája.
Ha tudni szeretnéd, hogyan légy te is Ambassador-típusú Gazdagmama, a sikerreceptet
meglesheted a következő oldalon:
http://president-team.blogspot.com

Várlak a web-konferencia-teremben!

Gazdagmama

Nincsenek megjegyzések: